Studiebesök på ett trevligt företag där jag ska arbetsträna!

I dag har jag varit på studiebesök på ett företag i Ockelbo som jobbar med att odla och skörda och sedan sälja ekologiska grönsaker och blommor. Jag ska börja arbetsträna där nästa vecka och det kommer att bli en rolig och lärorik arbetsträning. Min SIUS-handläggare följde med mig och hon är ett bra stöd i kontakten med arbetsgivare. 
 
Efter att ha varit på ett studiebesök som jag tycker gick bra eftersom min arbetsgivare är en bra chef och att jag är välkommen att vara där och arbetsträna i sommar så gjorde jag ett besök på Wij Trädgårdar. 
 
 
Den ätbara trädgården på Wij trädgårdar. Den här trädgården var jag med och gjorde i ett projektarbete när jag gick trädgårdsmästarprogrammet på Högskolan i Gävle. Jag måste säga att jag tycker att skötseln av trädgården är lite eftersatt och skärmen som vi gjorde för att avdela trädgården hänger på trekvart lutad mot ett träd. Det vore bra om de kunde ställa den där den ska vara. Men vem är jag att klaga, jag har ju bara varit med och anlagt trädgården. 
 
 
En elevträdgård som elever på trädgårdsutbildningen på Bollnäs folkhögskola jobbade med. Temat är; Från jord till bord. Hur man blir mätt på en plätt! Jag tycker att den här trädgården, kålkarusellen är en fin trädgård. 
 
Pelargoner!
 
Pergola och syréner. 
 
 
 
 
Skogens trädgård