Syrrans 30-års kalas, ett trevligt minne att tänka tillbaka på.

Jag fick upp det här fotot på facebook och kom att tänka på hur trevlig den där dagen var förra året när syrran fyllde 30. Hon hade ordnat så att alla som var tillräckligt modiga skulle få vara med på en spännande dag i Högbo och klättra på höghöjdsbanan. 
 
Instruktören går igenom säkerhetsregler och saker som kan vara bra att komma ihåg när man är si sådär 15 meter uppe i luften klättrandes på repstegar och svingandes i lianerna! 
 
Alla som skulle klättra fick också träna på att koppa loss sig med karbinhakarna och de som klättrade satt hela tiden fast med en karbinhake i en säkerhetslina men när de var ute på en övning så satt de fast i två karbinhakar. 
 
Förste man till rakning! 
 
Det är tryggast att hålla sig på marken, men det ser spännande ut tycker pappa och Alfred. 
 
Alfred och Agnes slappar i vagnen! 
 
Födelsedagsbarnet Therese ska precis ge sig ut på den första övningen, repstegen i höghöjdsbanan. 
 
Vi svingar oss i lianerna! 
 
Syrran går i repstegen!
 
Sjön vid Högbo bruk
 
Jag, pappa, Eva, Alfred och Agnes tyckte att det blev lite kallt att stå och titta på så vi gick och värmde oss i Gruvstugan. Där hade de tänt en varm och hemtrevlig brasa som Alfred värmde sig vid! 
 
 
När vi kom tillbaka så var det dags för en tävling i vem som kunde klara av att stå på den högsta högen pallar. Olle besegrade alla med marginal! På kvällen käkade vi allihopa på restaurang i Hedesunda och det var god mat och riktigt trevligt. Jag spelade också några låtar på fiolen. Jag är glad att syrran ordnade den här äventyrsdagen när hon fyllde år för det blev ett trevligt minne att tänka tillbaka på!