Vänsterfesten 2018

I dag åkte jag med Vänsterpartiet från Sandviken till Vänsterfesten i Söderhamn. Jag tycker om Vänsterpartiet och tycker också att det är det mest tillgängliga partiet i Sandviken. Vänsterpartiet har alltid varit ett av mina favoritpartier och det var trevlig stämning på vänsterfesten. Någon hade visst hällt ut en flaska diskmedel i fontänen, men en dam bredvid mig sa att det har hänt förut och att det också har varit ännu mer skum i den här fontänen än det var idag. Så det var bara ett bussträck som har hänt förut i den här fontänen. Någon har helt enkelt bara lite skum humor! 
 
 
Jag lyssnade på synthmusik som spelades av artisten Folkilsk och det var bra musik och så hade vi kanonväder där vi satt på bänkarna och solade oss i stadsparken i Söderhamn. En clown gick förbi och skämtade med några framför mig i publiken och han hade en biljettklippare med sig. - Har ni någon biljett då? Inte, Men örsnibben går också bra! Det var helt enkelt bra stämning. 
 
Jag gick en sväng i Söderhamn och det är en fin stad. Jag har aldrig varit i Söderhamn förut, om jag inte räknar med den gången då jag var på flygfältet utanför Söderhamn, men jag såg knappast någonting av den här fina staden den gången. 
 
 
 
Jag tycker om den här fontänen. 
 
 
 
 
Ulrika Elionora kyrka. 
 
 
 
 
 
 
Vänsterkören, en kör som alla som vill får vara med och sjunga i sjöng några låtar och de var riktigt duktiga. 
 
 
Jonas Sjöstedt höll ett riktigt inspirerande tal och det fick mig att vilja rösta på Vänsterpartiet. Jag fick tillbaka tron på politiker igen och han är faktiskt lika snäll som han verkar vara på teve. 
 
 
Regnbågsflaggan. Vänsterpartiet står upp för allas rätt att vara sig själva och att bli bemötta med respekt. 
 
Love Antell sjöng några låtar och jag kände inte igen honom på namnet först men när han började sjunga insåg jag att jag definitivt har hört låtarna förut. Och några av låtarna som han spelade var: Spring Rico, och Vårby gård. 
 
 
När Vänsterfesten var slut tog jag mig en tur till i Söderhamn och när jag kom tillbaka från min promenad så ringde telefonen och jag fick frågan om jag åkte med bussen från Sandviken. Jag svarade att det gjorde jag. Det visade sig att alla satt i bussen och skulle åka och att de hade kommit överrens om att de skulle åka tidigare än det stod i tidningen. Jag skyndade mig till bussen som väntade, och jag insåg att jag var bussens eftersläntrare! Det var en rolig resa och jag hade en varm och bra känsla i kroppen när jag åkte hem mot Sandviken igen.